Τρίτη

Εκθεση Κοσμήματος στήν οποία θα Συμμετέχω το Σάββατο 9 Οκτωβρίου πρόσκληση για κάθε ενδιαφερόμενο!!!!Η εκθεση θα ειναι ανοικτη απο 5 μμ εως 10 μμ . Ραντεβου στον Κεραμικο!!!


Η τρίτη έκθεση Be Younique είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο κόσμημα!

43 γυναίκες με το ίδιο πάθος, η καθεμία χρησιμοποιώντας τα υλικά που την εμπνέουν, εκθέτουν τις δημιουργίες τους την Παρασκευή 8 και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου στο White Noise, Ευμολπιδών 20, μετρό Κεραμεικός.

Θα μας βρείτε από τις 5μμ μέχρι τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον όπου μπορείτε να πάρετε και τον καφέ ή το ποτό σας!

Κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη από μέταλλο, felt, χάντρες, ημιπολύτιμους λίθους, σύρμα, polymer clay, ύφασμα, πλεκτά, εικόνες και φωτογραφίες, υγρό γυαλί, υλικά από τη φύση, μακραμέ και άλλα!
Σας περιμένουμε με την παρέα σας να τα δείτε από κοντά, να γνωριστείτε με τις δημιουργούς και να αποκτήσετε όσα σας αρέσουν!

Πώς να έρθετε: Φτάνετε στο μετρό Κεραμεικός, βγαίνετε από την έξοδο Τεχνόπολις, κάνετε αριστερά στην Τριπτολέμου και δεξιά στον πρώτο δρόμο (Ευμολπιδών). Το White Noise βρίσκεται Ευμολπιδών 20, στα αριστερά σας.
From ***χειροτεχνήματα***

6 σχόλια:

Maria είπε...

μακαρι να ημουν Αθηνα για να μπορουσα να ερθω...snif!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πιπεράτος είπε...

Καλη επιτυχια Λενακι κι απο μενα!

Πιγκουίνος είπε...

Αν καταφέρω να έρθω, θα πάρω και αυτόγραφο της αγαπημένης μου καλλιτέχνιδος;

χειροτεχνηματα λενα είπε...

οι ευχες σας μου δινουν δυναμη!!! σας ευχαριστω!!!
**πιγκουινε δεν ξερω αν θα προλαβεις να παρεις σειρα για αυτογραφο!!!!χαχαχα

ναστε καλα καλοι μου φιλοι!!!!

Menia είπε...

Καλη επιτυχία Λένα!! όλα να πάνε καλά!! Μακάρι να ήμουν κοντά!

χειροτεχνηματα λενα είπε...

καλοι μου φιλοι, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, η εκθεση λοιπον πηγε πολυ καλα!! ηταν μια νεα εμπειρια για μενα, [οσο ζω μαθαινω ]απαραβατος κανονας ,[θεωρω] και με την πρωτη ευκαρια θα το ξανακανω!!!χαχα ευχομαι ναστε ολοι σας, παντα καλα!!! χαιρομαι, πραγματικα που ειστε φιλοι μου [σας σκεφτομαι παντα] !!! φιλακια πολλα πολλα σε ολους σας!!!!