Πέμπτη

ζωγραφικη [ ακρυλικο χρωμα σε τελαρο 24*30 ]


5 σχόλια:

Πιγκουίνος είπε...

Είναι πολύ πολύ όμορφο. Μπράβο Λένα!

λενα είπε...

πιγκουινε μου σε ευχαριστω!!! εισαι πολυ γλυκος!!!

Scorpion49 είπε...

Η διάθεση χρόνου στην υπηρεσία της τέχνης, για την αποτύπωση της όποιας έμπνευσης του δημιουργού με τα υλικά που έχει επιλέξει, είναι πάνω από κάθε κριτική. Οι ερασιτέχνες δίνουν και αυτοί όλο τους το είναι και προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι από το ένα έργο στο άλλο.
Αξίζεις συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σου, αλλά και για τα όμορφα αποτελέσματα της δουλειάς σου!!
Θα εκτιμούσα πολύ να μάθω και τη δική σου γνώμη για τα ερασιτεχνικά μου έργα χαρακτικής σε γυαλί τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.youtube.com/watch?v=q75OC8sox0E

Σημειώνω ότι τα θέματα τα έχω βρει στο διαδίκτυο.
Με εκτίμηση,
Scorpion49

χειροτεχνηματα λενα είπε...

skorpion σε ευχαριστω πολυ νασαι καλα πιστευω οταν λατρευεις αυτο που κανεις προσπαθεις παντα να βελτιωθεις και να αποδωσεις τα μεγιστα οχι για τους αλλους αλλα για σενα τον ιδιο νιωθεις το αποτελεσμα και γεμιζεις απο αυτο!!

**η χαρακτικη σου απιθανη!!!
ειναι πανεμορφοι οι πινακες σου και θα τη χαρακτηριζα δουλεια επαγγελματια χωρις δευτερη κουβεντα!!
ενα μεγαλο μπραβο παντα με ομορφες δημιουργιες skorpions!!!

Scorpion49 είπε...

Αγαπητή Λένα,
Ένα σβουράκι-κρουστικό Dremel και μερικά κομμάτια γυαλί, πότε-πότε βάζω και λίγο χρώμα, μου αρκούν για να περάσω δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι να έχεις πάντα έμπνευση και όρεξη για να εμπλουτίζεις τη συλλογή των χειροτεχνημάτων σου με τις όμορφες δημιουργίες σου!!